"Als tegenhanger van de Paparazzi, wil Mamarazzi schoonheid, poëzie en alle denkbare kunsten in dit aardse leven op een vrouwelijke manier najagen, zonder haast of agressie"Mamarazzi-Magazine is een online kunsttijdschrift en kunstgalerie ineen.
Wij willen een warm platform zijn voor kunstenaars en kunstliefhebbers die een betere wereld ambiëren, waar het prettig toeven is , en die hun vaardigheden met anderen willen delen om hen daarvan te laten genieten.

Wij zoeken kunstenaars die een online galerie willen hebben op onze website. Low budget, geen courtage bij verkoop van kunstwerken. Ook zoeken wij leuke artikelen over kunst, tips en tricks, over bronsgieten, etsen, werken met olieverf, leuke inspirerende logeeradressen etc.etc. Iedere creatieve bijdrage is welkom. Mamarazzi-Magazine gaat vanaf januari van start op www.mamarazzi-magazine.com

Alle kunstenaars die zich nu aanmelden en een galerie willen uitproberen hoeven dit jaar niets te betalen. Pas vanaf januari 2008 als Mamarazzi-Magazine officieel van start gaat, kan men beslissen te blijven of kosteloos weer van de site verwijderd worden. Wij hopen natuurlijk dat u er net zoveel plezier aan beleeft als wij bij het bouwen ervan!

Kunt u zich vinden in de Mamarazzi stijl dan willen wij graag uw advertentie plaatsen,
dit uiteraard indien uw bedrijf ook graag door Mamarazzi wordt vermeld.

Wees een beetje geduldig want dit Mamarazzi-Magazine heeft net haar eerste stapjes in deze nieuwe wereld gezet. Iedere dag zal zij groeien en meer te vertellen hebben
Speciale korting voor Mamarazzi "leden" voor het drukken van visitekaartjes en ansichtkaarten. Zie artisten ingang voor details.

Quinta Buma Fotografie bestaat sinds 1989 en heeft een eigen uitgeverij van ansichtkaarten van verschillende nederlandse steden en ook kunstkaarten, wenskaarten, kalenders en posters en binnenkort fotoboeken, gedichtenbundels met fotogedichten en podesi's.

Stockfotografie, foto-archief dia's op grootformaat 6/6 en kleinbeeld en digitaal.
Bedrijfsfotografie en vrije fotografie. Kunst voor kleine en grote muren.

 
© copyright

Contact

 

 

 

 

tel. 06-185 385 68

quintabuma@gmail.com

Postadres:

Quinta Buma
Oude Ubbergseweg 43
6522 KE Nijmegen

Atelierbezoek in Arnhem alleen na tel. afspraak.

 

 

 

 

 

 

Naast onze eigen uitgeverij van ansichtkaarten, maken wij kaarten "op maat", bijvoorbeeld in opdracht van boekwinkels in kleinere dorpen of nieuwe stadsdelen waar nog geen ansichtkaarten van bestaan, zoals IJburg in Amsterdam, waar we nu de tweede serie kaarten voor produceerden.

Vele café's, restaurants, hotels, b&b's, musea, kleine zelfstandigen, kunstenaars, campings in binnen en buitenland gingen u voor.

Ook ontwerp van logo's en huisstijlen, visitekaartjes, posters, bedrijfsmailings uitnodigingen voor exposities, boekenleggers, etc. etc. kunt u bij ons aankloppen. Iedereen is verschillend, dus uiteraard ook onze ontwerpen, die uw eigen sfeer moeten uitdragen. Het legendarische visitekaartje is niet voor niets ook een figuurlijke uitdrukking. Kwaliteit voor ons heel belangrijk; uw visitekaartje, poster, briefpapier etc. is ook óns visitekaartje!

Limited edition: De nieuwe kalender van Nijmegen en de Ooijpolder (verjaardagskalender)
Klik hier >>>kalender.pdf
B x h 33 x 34 cm. Chique afwerking, full color 12 bladen + cover, wire-O met ophangoog.

Te koop bij de meeste reguliere boekwinkels, tabak- en tijdschriftenhandels in Nijmegen en Beek-Ubbergen.
Ook winterkaarten hebben wij uitgegeven, te gebruiken als stijlvolle kerstkaarten of nieuwjaarskaarten.

Vrij werk. Fotokunst.

Voor wie poëzie ook tot de dagelijkse levensbehoefte hoort, zie hier wat hersenspinsels van de koude en warme grond. Podesi?

Volgende foto expositie van Quinta Buma:

St.Maartenskliniek Nijmegen van 2 augustus tot 20 september 2007.
"Stadsschappen en landsgedichten"(Een combinatie van foto's en gedichten)

Wij maken portretten in opdracht voor bedrijven en particulieren.
Binnen uitgelicht in een kleine studio, maar bij voorkeur in een natuurlijke omgeving, thuis of op de werkvloer, maar ook bijvoorbeeld familiefoto's, groepsportretten op een feestlocatie, in de polder, onder de boom, op glad ijs of aan het Waalstrand...etc. etc. ...
Ook speciale Photoshop-bewerkingen zijn mogelijk, zoals collages en kleurbewerkingen.

Wij hebben sfeerfoto's uit verschillende steden en dorpen, zoals de Hanzesteden, maar ook veel uiteenlopende onderwerpen, uit binnen- en buitenland.
In het kader van "een vliegende kraaij vangt altijd wat", komen wij natuurlijk van alles en nog wat tegen. Een kleine greep en trefwoorden voor beeld, ritme kleur, kunst, geluk, harmonie magie evenwicht contrast, groot klein jong oud donker, stadsgezicht en landsgedicht.
Mens en dier, ver weg en hier, geluid van onrust in balans, voyeur om de hoek, modderplassen, avondlicht, sneeuw, lente, markt, terrassen en banden-sporen in het zand. Schaduw van de bomen kruipend over oude stenen. Mos op rotsen, gras in bos. Zwavelschoonheidsbadje. Toscane in de volle zon en vogels op de vlucht. Toeristen, Pisa en Parijs, Friesland en Gelderland, palmen in Marokko, balkonnetje in Spanje, brug in de Dordogne, Vlucht over de Alpen, berggezichten, strandstoelen in Italië, rood met witte stippen de bekende paddestoel, kersenbloesem en structuren ......teveel dus om op te noemen......

Laat horen wat u zoekt en u krijgt z.s.m. antwoord of wij dit in huis hebben.
Veel dia en fotomateriaal is op 6/6 formaat aanwezig, naast kleinbeeld en kan in huis op zeer hoge resolutie gescand worden om digitaal aan te leveren.
Uiteraard werken wij nu ook met digitale camera.

Onderstaande is een gedeelte van de tekst uit het eerste boekje podesi's, dat is uitgekomen in februari 2007 (reeds uitverkocht). Het bevat een aantal "foto"gedichten, associaties, landschappen, flauwekul en veel fijne herinnneringen naar een niet-zoektocht naar wat een mens zomaar op zijn pad kan tegenkomen. Het woord tegenkomen is dus eigenlijk hetzelfde als voorkomen, met accent op voor... dus waar hebben we het eigenlijk over? Nou ja u begrijpt waarschijnlijk wel dat enige reflectie en spitwerk nodig was om dit aan een ander, (lees: u) duidelijk te maken.